Retourneren/reclameren

Hoe stuur ik iets terug?

Terugsturen gebeurt voor eigen rekening, wij accepteren geen onfrankeerde zendingen of zendingen waarvoor wij moeten betalen. Mocht er sprake zijn van een fout van 50cc-scooterparts.nl of valt een artikel onder garantie dan worden de verzendkosten achteraf vergoed.

Let op! Teruggestuurde artikelen dienen te worden voorzien van begeleidend briefje met de volgende gegevens: naam, factuurnummer en eventueel reden van retourneren. Zonder deze gegevens kan je zending niet in behandeling worden genomen! Leg tevens uit wat er aan de hand is en wat je wilt. Wil je voor een artikel je geld terug geef dan ook je rekeningnummer door.

Stuur je zending aan:

50cc-Scooterparts.nl
Afdeling retouren
Nieuwstraat 8
4264RE Veen
Nederland

Vergeet niet al je gegevens inclusief factuurnummer en eventueel banknummer te vermelden!

Ik heb een artikel ontvangen maar het is niet juist of het is niet wat ik er van verwachtte. Kan ik het terugsturen?

50cc-scooterparts.nl wil dat je helemaal tevreden bent met je bestelling. Na de levering van de artikelen kan je, als je niet tevreden bent de artikelen terugsturen (je moet dan wel zelf de verzendkosten betalen). Voorwaarde hierbij is wel dat het artikel niet gebruikt is (dus in de originele, niet beschadigde, verpakking) en dat het artikel binnen 8 dagen terug is gestuurd. De artikelen kunnen worden geruild of je kunt het geld ervoor terugkrijgen. Lees ook 'hoe stuur ik iets terug'.

© 2011 - 2024 50CC-SCOOTERPARTS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel